Edi Rama Bllokon Totalisht Shqipërinë: Nga E Premtja Kyçet Tirana Dhe Durrësi, Nuk Lejohet Kalimi As I Mjeteve Private, Pas Tyre Edhe Rrethet E Tjera

Ai ka theksuar se do të mbyllet totalisht Tirana e Durrësi e pastaj rrethet e tjera si masë parandaluese kundër Koronavirusit.Postimi i plotë:NDJESË 1000 HERË PO KJO LUFTË NUK FITOHET NDRYSHE NGA E PREMTJA NË 06.00 DERI TË DIELËN NË MESNATË DO TË MBYLLET QARKULLIMI I AUTOMJETEVE PRIVATE DHE ATYRE TË TRANSPORTIT NDËRURBAN, DREJT TIRANËS DHE DURRËSIT APO ANASJELLTAS NGA TIRANA DHE DURRËSI DREJT ZONAVE TË TJERA TË VENDIT.NGA E PREMTJA NË 06.00 DERI TË DIELËN NË MESNATË DO TË MBYLLET QARKULLIMI I AUTOMJETEVE PRIVATE NË TIRANË DHE DURRËS. NGA E PREMTJA NË 06.00 DERI TË DIELËN NË MESNATË DO TË MBYLLET QARKULLIMI I AUTOMJETEVE PRIVATE DHE URBANËVE NË SHKODËR, LEZHË, ELBASAN, LUSHNJE, FIER DHE VLORË.SHTYPE ME POSHTE SHIKO TE PLOTE LAJMINN..

Leave a Reply