Edhe pse në moshën 63 vjeçare, njihuni me gjyshen që po “çmend” djemtë me trupin e palestruar (Video)

Lesley Maxwell edhe pse është një gjyshe 63-vjeçare, por ka një trup për t’u patur zili. Lesley punon 5 herë në javë në një palestër dhe ka fituar rrethy 30 tituj në garat e fituesit.Ajo shprehet se trupi i saj i bonifikuar e ndihmon të ketë shumë sukses me meshkujt më të rinj. Tani është një trajnere personale dhe një profesioniste fituesi.Gjyshja filloi të ketë pasion palestrën pasi pa një konkurs trupi në një televizion ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on:

Leave a Reply