Edhe pse jeton nën një çati me gruan, 74-vjeçari kërkon nje grua tjetër perseri: Nuk shtyhet jeta kështu

74 vjecari nga Mallakastra eshte ftuar ne nje nga emisionet me real te tv Klanit ne Historia Ime ku do te tregoj historine e jetes se tij ku ai eshte baba i 4 femijeve por me gruan e tij ka 10 vjet i divorcuar por qe jetojne bashke ne nje shtepi. Por 74 vjecari jeton i vetem sepse femijet nuk e vizitojne shpesh ate dhe ai ka nevoj per nje njeri qe te bashkebisedoj me te dhe te kaloj jeten. E meqenese ai eshte i pamundur te kujdeset per veten ne gjendjen qe eshte, ai shprehet se nuk mund te rrije krejt i vetem dhe deshiron te njihet me nje tjeter grua. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply