Edhe Kështu Nuk Kishim Dëgjuar/ Dhëndri Martohet Me Të Dyja Të Dashurat, I Pavendosur Kë Do Më Shumë

Një dasmë në Malajzi ka habitur të ftuarit, pasi dhëndri kishte vendosur të martohet me të dyja të dashurat e tij. Netizen Jimmy Jimm, kushëriri i dhëndrit, e bëri virale dasmën e tij, duke postuar në rrjet foto të eventit, si dhe përshkrimin e asaj që kishte ndodhur. Jimm tregon se dhëndri kishte kaluar një periudhë të gjatë de.presive dhe konfuze, pasi nuk arrinte të vendoste dot se cilën nga vajzat të merrte për grua,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.

Leave a Reply