E zë gruan me tjetër, fton tërë fshatin ta shikojnë se çfarë do u bëjë (Video)

Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rënda, shkaku i dhu nës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte. Burri shihet teksa ka lidhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë dhe përdor një dhu në tepër të madhe ndaj tyre., shtyp re,klamen dhe vazhdo

Leave a Reply