E tra.fikoi nga xhaxhai kur ishte 16-vjeçare! Gjendet vajza në Izrael: Familja nuk më ka kërkuar kurrë! Nuk dua t’i shoh (Video)

Pas 6 vitesh pa dëgjuar zërin e njëra tjetrës, nënë e bijë kanë shkëmbyer telefonatën e parë gjatë emisionit Pa Gjurmë, një telefonatë jo e zakontë. Zogë Myrtaj e cila ishte den.oncuar e zhd.ukur ka shkëmbyer një përshëndetje të ftohtë me nënën e saj, ndërsa nuk kanë munguar edhe ak.uzat e vajzës e cila ka fa.jësuar familjen se nuk kanë bërë asnjë përpjekje për të gjetur vendndodhjen e saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply