E tha vet Ceca, Ajo tregon se çfarë i bëri Shqiptari në koncert kur ishte në Kosovë!

E tha vet Ceca, Ajo tregon se çfarë i bëri Shqiptari në koncert kur ishte në Kosovë!

Artistja serbe, Svetlana Raznatovic e njohur në publi.k si ‘Ceca’ tre.gon se si i shkoi shqiptari m.brapa ne koncertin e Kosoves. Isha duke mbajtur koncertin para konvikteve studentore në Mitrovicën e Veriut. Ishte prezent nje djalosh aty, mendoja qe ishte sikur ne serb. Me shi.qonte tere kohen me nje.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply