E shikoni këtë bebe në foto, nuk do ta besoni se kush është

Ajo është kthyer prapa në kohë duke publikuar imazhe nga fëmijëria. Dhe eshte pikerisht bukuroshja Aferdita Dreshaj.
Afërdita Dreshaj ka ndarë me ndjekësit imazhe të reja në rrjete sociale, të cilat i kishte realizuar vite më parë.Në këto imazhe të këndshme, ajo shfaqet në duart e nënës dhe gjyshit si një bebe shumë e ëmbël Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply