E Rrallë Kjo Që Ndodhi: Një 5 Vjeçar nga Skenderaj Lëvron Tokën Me Traktor (Video)

Qytetarët në gjithë vendin por edhe përtej kanë filluar përgaditjet për pranverë duke bërë gati për mbjellje arat në tokën e tyre,Një rast i rrallë ka ndodhur në Skenderaj, saktësisht në fshatin Likoc, kur një djalosh i moshës 5 vjecare lëvron tokën e tij sikur të ishte i moshës madhore,Videoja ka filluar të bëhet hit në interne me poshte ju sjellim pamjet shtype rekl,am dhe ju hapet video se si 5 vjecari pa u humbur aspak i ndihmon babait te tij.

Leave a Reply