E Rrallë / Bëhet baba në moshën 92-vjeçare

Gruaja e një palestinezi 92-vjeçar ka sjellur në jetë një vajzë.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin Khalil, në Bregun Perëndimor.

Mahmoud-al Adam e ka quajtur vajzën Tamara dhe është shprehur se është shumë i lumtur me dhuratën e Perëndisë “Unë tani kam tetë vajza dhe pesë djem. Kjo ishte befasi për ne, por ky është vullneti i Perëndisë”, ka thënë Ademi Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply