E rëndë: V’des i riu Kosovar në Gjermani (FOTO)

Një shqiptar nga Mitrovica është v rarë pas një pë rplasjeje me a rmë në qendër të qytetit të Hanoverit në Gjermani.

Siç kanë njoftuar mediat, mes drejtuesve të dy makinave, një Porsche Cayenne dhe një Mercedes S500 pati një debat të a shpër ku shoferi i makinës Porsche u p ërplas dhe më pas u gjet i v dekur.

Ndërkohë JOQ KOSOVA ka kuptuar se bëhet fjalë për Armin Neziri të riun nga Mitrovica i cili prej vitesh jeton në Gjermani.

Miq dhe familjarë të Arminit kanë publikuar në rrjete sociale fotografitë e të ndjerit me mesazhe ngushëllimi.

Ndërkohë gazeta gjermane BILD ka raportuar se v iktima është 30 vjeç, dhe d yshohet për një v rasje të kryer në vitin 2017.

Leave a Reply