E rëndë, vajzat shqiptare po shiten për 2.000 euro në Serbi, faktet sho.kuese

Nëse je serb dhe i ke deri në 5 mijë euro mund ta blesh shumë mirë një vajzë të re shqiptare. Realiteti shumë i rëndë tashmë është shumë i njohur. Çështja e martesave mes vajzave shqiptare nga zonat rurale të Shqipërisë, me djem nga Serbia është e njohur. Kjo gjë po ndodh prej vitesh. Vajzat nga Shqipëria, bëhen nuse të serbëve përkundrejt një shume të caktuar parash.

Shuma shkon deri në 5 mijë euro, ndërkohë që ndërmjetësuesi i merr deri në 2 mijë.
Këto vajza shkojnë nuse në fshatra të Shqipërisë dhe shpesh martohen me burra shumë vite më të vjetër se vetë ato. Sigurisht, bë të tilla raste nuk bëhet fjalë për dashuri, shkruan “Kosovarja”. Trendi i martesave shqiptaro-serbe, po vazhdon edhe më tej. Raportohet se janë rreth 800 femra shqiptare që janë “tregtuar” në Serbi. Po ashtu, mediat serbe shkruajnë se fëmijët e shqiptarëve tradicionalisht “përngjajnë” nga nëna ose daja, për shkak të gjakut.shiko videon

Leave a Reply