E rëndë në familjen shqiptare, burri v ret gruan dhe më pas tenton t’i japë fund jetës. Detajet e para (Emrat)

Vik timë e kri mit në familje ka mbetur një grua 43-vjeçare me origjinë shqiptare në Itali.
Laureta Zyberi, e cila punonte për mirëmbajtjen e një apartamenti në Furlani, është gjetur e pajetë nga punëdhënësi i saj, pranë bashkëshortit të pl agosur.
Dhe është pikërisht burri i saj, Eduart Zyberi, 54 vjeç, sipas hetuesve, autori i kr imit. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply