E qetëson vetëm plisi, këto pamje të këtij vogëlushi shqiptar që po bëjnë “namin” në rrjet (Video)

Videoja e një djaloshi të vogël shqiptar ka marrë mijëra pëlqime dhe shpërndarje nëpër rrjetet sociale. Arsye për këtë është gjesti të cilin ky vogëlush e bën në video.Ai refuzon kapelën të cilën ia vendos nëna e tij dhe fillon të qajë, por qetësohet kur në kokë vendos plisin, simbolin e shqiptarëve.Ky veprim i vogëlushit ka prekur zemrat e shqiptarëve të cilët e kanë shpërndarë videon nëpër rrjetet e tyre sociale si dhe e kanë komentuar ia dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply