E pazakontë, Arian Çani fton të bijën në emisionin e tij (VIDEO)

Ka kaq shumë vite që shfaqet çdo javë në ekranin e shqiptarëve, por askush nuk di asgjë për familjen e tij.
E ka ruajtur me fanatizëm jetën e tij private dhe vetëm mbrëmjen e djeshme Arian Çani ka thyer rregullat duke ftuar në emisionin e tij të bijën, Joana Çani.
Vogëlushja ndodhej në studio si pjesë e grupit të aktorëve të shfaqjes për fëmijë “Torta e ditëlindjes”. Shfaqja do të vihet në skenën e “ArTurbina”.
Si rrallëherë Çani shfaqet i emocionuar në emisionin e tij dhe prezanton të bijën.рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply