E PAZAKONTË/ 36 Vjeçari Shqiptar Arre Stohet Për Të 14 Herë, Arsyeja E Veçantë Do Iu Prekë Të Gjithëve

Kjo mund të quhet një histori e pazakontë. Një shqiptar është dëb uar për herë të katërmbëdhjetë nga shteti fqinj i Italisë. Ai nuk ishte i kënaqur me rekordin dhe u kthye sërish në Sant’Ilario D’Enza, në provincën e Reggio Emilia, ndërsa aty iu vendosën menjëherë pra ngat.sht,ype rek,lam.en per ta le.xuar lajm.in qe do te ju shfa,qet me pos.hte

Leave a Reply