E Papritur: Leonora Jakupi Shfaqet Në Spital

VIDEO / E papritur: Leonora Jakupi shfaqet në spital Leonora, e cila nuk është shumë aktive si më parë me hite, është parë sonte në QKUK. Ajo ka postuar disa fotografi aty por nuk dihet se a është për ta ndihmuar ndokë aty apo është për ndonjë familjarë të saj. “Me drejtorin e përgjithshëm të QKUK-së. Meritor për ndryshimet thelbësore në shëndetësi dhe kujdesin ndaj pacientit”, ka shkruar Leonora derisa në krah ka doktor Basri Sejdiun.,.,shtj,yp viidjeo rek.almen me pos.ht DHE SHIKO VIDE,ON:

Leave a Reply