E Paparë: Shtresa E Breshrit Arrin Një Metër E Gjysëm, Mbulohen Veturat (Foto)

Gjatë paralagje në qytetin meksikan Guadalahara janë bllokuar nga shtresa e lartë e akullit, e shkaktuar pas motit të keq me breshër. Në disa pjesë të qytetit, shtresa e breshrit ka arritur 1.5 metra duke mbuluar së paku 50 vetura.Sipas autoriteteve, janë dëmtuar së paku 200 shtëpi, kurse për momentin nuk ka informata për vik;tima E paparë: Shtresa e breshrit arrin një metër e gjysëm, mbulohen veturat Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Leave a Reply