E pabesushme qeni hynë në Qeveri të Kosovës

Një qenush sot është futur në korridorin e ndërtesës së Qeverisë.
Në fotografitë që ka siguruar Gazeta Express, një qenush shihet brenda ndërtesës së Qeverisë duke pritur, i pa shqetësuar.Megjithatë, pas pak kohe qenushit i prishet rehatia dhe dëbohet nga ndërtesa e Qeverisë nga sigurimi Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply