E Pabesushme Ja Kush E Krijoi Koronavirusin

Koronavirusi është një arm ë lu fte biologjike dhe është krijuar në një laborator të Wuhan. Organizata Botërore e Shëndetësisë është në dijeni të këtij fakti”, kështu është shprehur eksperti amerikan Francis Boyle, i cili është profesor drejtësie në universitetin e Illinois. Kjo teori në fillim u tha se është konspirative, por tashmë thënë nga një ekspert bëhet edhe më serioze. Sipas Boyle, viru si mund të jetë krijuar edhe në laboratorin BSL-4 në Wuhan që është gjithashtu një qendër kërkimore e Organizatës Botërore të Shëndetit.

Leave a Reply