E Pabesueshme:Qifti që ndrroj j etë në Prizren ,zbulohet arsyeja djalit tyre qe i kreu v ra1sjen

Para rreth 10 viteve çifti Durim e Suada Hadri kishin blerë një shtëpi dykatëshe në Ortakoll të Prizrenit. Ndonëse kishin pasaporta suedeze, ata kishin vendosur që vitet e pleqërisë t’i kalonin në vendlindje. Kohë pas kohe në Prizren i vinin për vizitë tre fëmijët, dy djemtë dhe vajza. Por njëri nga ta, Adriatiku ishte më misterioz. Gjithmonë kur vinte në Kosovë, ai qëndronte i mbyllur në shtëpi. Nuk dilte as në ballkon. Çifti për sjelljet e tij, arsyetohej tek fqinjët se është i sëmurë. E pikërisht Adriatiku 35-vjeçar po kërkohet për vrasjen e prindërve të tij, që dyshohet se e kreu për motive pronësore Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply