E pabesueshme / Ky shofer meriton medalje të artë

Ky është padyshim shoferi më i aftë i kamionit.
Atij iu desh që të largohej nga autostrada, për të evituar përplasjen me veturë.

E gjithë ngjarja ndodhi në Florida, SHBA-ja dhe u publikua në Facebook nga Daily Mail do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin.

Leave a Reply