E Pabesueshme: Këto Pamje Vijnë Nga Bosnje E Hercegovina!

Pas shiut të rrëm;byeshëm dhe zonave të prekura nga përm;bytjet, disa pjesë të Bosnjë e Hercegovinës më saktësisht në Korçanicë jo larg Sanski Mostit, ka rënë sasi e madhe e botës.

E në videon e publikuar më poshtë shfaqet shoferi i një kamioni që përmes sasisë së madhe të borës, mundohet ta dërgoj kamionin në destinacion duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply