E pabesueshme! Djali takon për herë të parë pas 53 vitesh nënën e tij biologjike

Programi “Dua të të bëj të lumtur” çeli puntatën e mbrëmjes së sotme me një nga historitë ndoshta më prekëset që janë trajtuar ndonjëherë nga ky emision.
Ishte historia e një burri që kërkonte nënën e tij biologjike e cila e kishte braktisur para 53-vitesh.
Petriti kishte kohë që dëshironte të gjente nënën e tij, madje i ishte drejtuar edhe emisioneve të tjera televizive, por fatkeqësisht nuk i’a kishte dalë dot mbanë.
Pas një pune kërkimore prej më shumë se një viti, gazetarët e redaksisë e kishin gjetur nënën biologjike të Petritit.
Në studio u tregua historia e jetës së tij dhe kalvarit i vuajtjeve që kishte kaluar në fëmijëri.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply