E pa imagjinueshme: Shqiptari që ndërtoj helikopterin me punë dore (VIDEO)

Qani Lutfiu nga Presheva ka arritur të ndërtoj vet një helikopter, shkruan RepublikaOnline

Qaniu tha se e tërë puna deri tek përfundimi i tij i kushtoj atij plot 10,000 euroAi shpjegon se si arriti deri te ndërtimi i tij dhe problemet që i dolën atij gjatë ndërtimit të helikopterit.
Atij nuk i lejohet të fluturoj në lartësi të mëdha, mirëpo shpreson qe në të ardhmën një gjë e till ti lejohet Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply