E Kush E Kishte Menduar Qe Lengu I Kastravecit Turshi Do Te Na Lehtesonte Nje Here E Mire Nga Ky Pro/Blem Te Cilit Nuk Po I Japim Dot Zgjidhje

Nëse ende nuk e dinit, kastravecët turshi nuk përdoren vetëm për tu ngrënë. E nëse bëni pjesë në ato njerëz që i duan natyralë dhe jo turshi, duhet të mësoni që mund t’i përdorni në mënyra të ndryshme për pjesën e jashtme të trupit tuaj dhe jo vetëm në ushqime, sidomos lëngu që ngelet.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho lex.o..

Leave a Reply