E kishte të ftuar vajzen Marokenie Arian Çani bën ska nda9llin e tjetër.. (Video)

E kishte të ftuar vajzen Marokenie Arian Çani bën ska nda.llin e tjetër.. E kishte të ftuar vajzen Marokenie Arian Çani bën ska nda.lin e tjetër.. Lamar: Marokenia rishfaqet kete here me hip hop.Ajo ishte e ftuar ne Zone e Lire duke promovuar klipin e ri,ajo befasoi me gjuhen shqipe e fliste shume bukur. Por ajo qe ra me se shumti ne sy ishte kur Ariani u zgjua ju afrua asaj dhe pastaj ndodh ajo qe nuk pritej Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply