E gjeni dot si quhet ? Bima ne fjale ju rigjeneron trurin, ul kolesterolin, dobite e saj jane te pafundme

Sherebela është përdorur në mjekësinë bimore për mijëra vjet. Ajo ka veti natyrale antibak.terike dhe ruajtëse, e cila është një nga arsyet që shpesh përdoret në përgatitjen e mishit. Është e mbushur plot me shumë vitamina dhe minerale, si dhe fibra.Sëm. und.jen e alcajmerit: Marrja e ekstrakteve të dy llojeve të ndryshme të sherebelës (Salvia officinalis dhe Salvia lavandulaefolia Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply