E FUNDIT;Video Eksluzive:Një 44-Vjeçar U Gjend I Vd Ekur Në Rrugë, Policia Jep Informacion Për Shkakun E Ngjarjes

Një 44-vjeçar është gjendur i vd ekur në mes të rrugës në zonën e Sukthit në Durrës. Shtetasi E.K. u gjet i vd ekur në rrugën dytësore Fllakë-Sukth pa shenja dhu ne në trup. Ndërkaq, përmes një sqarimi të dytë, policia bën me dije se shkaku i vd ekjes dysh ohet se lidhet me përdorimin e një sasie të lartë alk ooli nga 44-vjeçari.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply