E FUNDIT:Video Ekslusive Shkon Në 10 Numri I Të Pre.Kurve Nga Koronav.Irusi Në Shqipëri! Fut.Uni E Rrini Ne Shtepi, Asnje Mos Te Lë.Vizi Deri Sa

Ministria e Shëndetësisë njofton se ka shkuar në 10 numri i të pre.kurve nga koronavi.rusi në Shqipëri. Deri më tani janë ekzaminuar 114 raste, 10 prej të cilëve kanë rezultuar pozitiv. Mira Rakacolli iu bëri thirrje qytetarëve që të marrin të gjitha masat për të bërë të mundur që Covid-19 të mos përhapet.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply