E FUNDIT:Video Ekslusive E Konfirmuar/ 4 Raste Të Tjera Me Koronavirus Në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë njofton se sot janë konfirmuar 4 raste të reja me COVID-19; 3 prej tyre në familjen e 2 rasteve të djeshme.Gjatë ditës së sotme janë testuar edhe 14 raste të dyshuara për COVID-19, tetë prej të cilëve persona të kontaktit të ngushtë me dy rastet e konfirmuara me koronavirusin e ri në vendin tonë.Nga rezultatet e 14 testimeve të kryera në laboratorin e virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, rezulton se 4 persona kanë rezultuar pozitiv JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply