E FUNDIT:Albin Kurti e lë pa punë djalin e Rugovës Mendim Rugovën

Me një vendim të Qeverisë së udhëhequr nga Albin Kurti, sot janë shkarkuar të gjithë koordinatorët nacionalë që ishin emëruar nga Ramush Haradinaj.Në pikat e para të rendit të ditës, Qeveria ka shfuqizuar disa vendime të ish-kryeministrit.Fillimisht është marrë vendim që të bëhet ulja e pagave për ekzekutivin, ndërsa, si pikë e dytë janë shfuqizuar emërimet e koordinatorëve nacionalë.Pozitën e koordinatorit nuk do ta mbajë as djali i ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova.Mendim Rugova është shkarkuar sot nga posti i koordinatorit Nacional për Ndryshime Klimatike dhe Çështje të Ambientit.Shtypni poshte foton ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply