E FUNDIT / S’do besoni ndodhi n’Kosovë babadimbri bëhet për emer gjencë vetem se… (Video)

Në Gërmovë të Vitisë ka ndodhur një ak sident trafiku ku ka rez ultuar me disa persona të lënd uar.

Një nga të lën duarit është edhe një person i cili në ato momente qe në rolin e babadimrit, ndërsa sapo është transferuar në eme rgjencën e spitalit rajonal të Gjilanit JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply