E FUNDIT: Lajm katastrofal për Kosovën, vjen ky paralajmërim!!?

Lajm katastrofal për Kosovën, vjen ky paralajmërim Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, në rast të dështimit të arritjes së koalicionit po përmendin si mundësi shkuarjen në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Por ministri i porsa emëruar i Financave, Lulëzim Rafuna sugjeron që para se të mendohet një veprim i tillë, partitë duhet të merren vesh për miratimin e buxhetit për vitin 2020, në të kundërtën paralajmëron bllokadë financiare..Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply