E FUNDIT: Lajm i madh për të gjithë që dëshirojn me shku në Gjermani në 2020

Gjermania ka nevojë urgjente për punë torë mig rantë më të kualifikuar për të mbushur boshllëqet në tregun e vendeve të punës dhe rua jtur sta bilit etin e sistemit të mirë qenies sociale, ka deklaruar një anëtar i bordit të Ministrisë Federale të P unësim it.Në qers hor 2013, migrantët përbënin rreth 20% të punësimit, ndërsa në qershor 2019 kjo shifër arriti në 60.Por keshtu se fundmi shteti gjerman beri kerkes edhe per 200.000 puntor te ri nga Ballkani dhe kushtet jan te lehta.Per me teper kushtet shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply