E FUNDIT: Këtë Qe do t’ua bëje Ministrave Albini Kurti askush se ka bërë më herët..

Së shpejti do t’ua dërgoj një shkresë të gjithë ministrave që ta bëjnë një evidentim të gjendjes në ministri, sa u përket proceseve, projekteve dhe sfidave. Do të bëhet një skanim i gjendjeve”, ka thënë Kurti.Ai ka deklaruar se do të mbajnë një mbledhje të gjatë për të diskutuar për programin qeverisës.“Së shpejti do të ju njoftojmë lidhur me një mbledhje më të gjatë njëditore për ta thelluar dhe avancuar programin me një program të qeverisë së re me pjesëmarrjen e të gjithë ministrave të këtij kabineti, pra ekipi ynë prej 18 vetash”, tha Kurti.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply