E FUNDIT/ Edi Rama Dhe Erdogan Ia Bejne 8 Me 2 Gjithe Botes Me Marreveshjen E Fundit…

Flutu rimi i droneve turq mbi token shqiptare, çelja e Univer.sitetit Teknik te Stambollit ne Shqiperi dhe ndertimi ketu i nje fabrike me 7 lloje vak sinash, ishin 3 lajmet qe krye ministri Edi Rama dha nga Turqia.

Nga takimi me Presi.dentin Erdogan u shperndane vetem keto foto, ndersa Rama u kuj.des te sqaronte se nuk behet fjale per drone ushta.rake, por per kontrollin e territorit te ven.dit me drone super inteligjente, per pro.dhimin e te dhenave ne kohe re.ale mbi rruget, breg detin, etj.

Leave a Reply