E FUNDIT: Ç’farë po ndodh në Prishtinë , pasi u zgjodh Albin Kurti , forca serbe në Kosovë

E FUNDIT: Ç’farë po ndodh në Prishtinë , pasi u zgjodh Albin Kurti , forca serbe në Kosovë.Diten e djeshme u votua parlamenti ne Kosove ne krye me Albin Kurtin fituesin sublim te zgjedhjeve me 6 tetor ku formoi koalicion me LDK-n dhe kryeparlamentare u zgjodh Vjosa Osmani .Mirepo pas kesaj shume e priten mir kete lajm e shum te tjere nuk u gezuan aspak . E kjo nuk i shkoi per qefi aspak serbeve ne Beograd, te cilet kan derguar forca te shumta ne mes Prishtines EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply