E FUNDIT / Çahet rruga në Itali, “përpin” makinat shikoni se cka po ndodh…

E FUNDIT / Çahet rruga në Itali, “përpin” makinat shikoni se cka po ndodh…

Dy makina, të cilat ishin të parkuara, në Torpignattara në Romë, përfunduan në një gropë të madhe të hapur në rrugë.

Për fat të mirë, askush nuk u lë ndua nga kjo ngjarje. Gropa u hap në një sipërfaqe rreth 20 metra të gjatë dhe rreth 4 metra gjerësi.

Instituti italian për mbrojtjen e mjedisit bëri të ditur se shkak i shembjes së tokës mund të jenë bërë tunelet nëntokësore, kanalizimet ose guroret e lashta, një labirint, i cili dyshohet se shtrihet me qindra kilometra nën qytet.

Leave a Reply