E Fundit: Bëhuni Gati, Sepse CoronnaViirusi Ka Prekur Një Kosovar, Ja Kush Është

Një lajm është duke qarkulluar me te madhe neper mediat, se një Kosovare e cilajeton ne Itali tashme është infe,ktuar me vir,usin e fundit i quajtur Coro,naV,irus, mediat ne Itali kanë bërë te ditur se gruaja është nga Kosova.Ende nuk ka diçka zyrtare sa i përket keti lajmi, por e gjitha do te vërtetohet ne orët ne vazhdim, ku organet përkatëse do te dalin me një njoftim zyrtar.Shpresojmë qe ky lajm te mos jete i vërtet, dhe asnjë Kosovar te mos preket nga ky vi,rus JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply