E Fundit! 32 vjecari shqiptar i dyshuar me koronavirus vd.es rrugës për në spital, ajo çfarë zbuluan mjekët

Një ngjarje e rë ndë është shënuar në Greqi, ku një 32-vjeçar shqiptar ka hu mbur jetën në ambulancë, rrugës për në spitalin e Nafplios.Fillimisht u dyshua që shqiptari të kishte humbur jetën nga koronavirusi, pasi kishte shfaqur simptoma të njëjta me vir usin vde kjeprurës.Por, pak minuta pas vd ekjes së të riut, mjekët kanë bërë me dije se shkak i vd ekjes së tij kishte qenë encefaliti i rëndë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply