E ftuan në dasem, djali i dajës zbulon ku ruanin lekët e ahengut dhe i vjedh shumën e madhe hallës së tij në Fier

Merret vendimi për Ergest Malaj i arrestuar nje vit me pare për vjedhje në banesën e hallës së tij. Ngjarja për të cilën aku zohet ka ndodhur më 8 shtator të vitit 2018, ku 22-vjeçari ka marrë 10 milionë lekë të vjetra në shtëpinë e hallës së tij në Lalar të Fierit pak ditë pasi ishte martuar djali i tij i hallës. Nga hetimet disa mujore, dhe procesit të tejzgjatur nga gjykatat është marrë vendimi për dënimin e tij. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply