E fejuan që në moshën 10-vjeçare, vajza e sëmurë me ka ncer kërkon të pajtohet me nënën pas 7 vitesh por ajo nuk

Në familjet shqiptare ndodh që midis pjesëtarëve të saj të ketë mosmarrë veshje dhe kon flikte të vazhdueshme derisa arrijnë në atë fazë që ndërpresin komunikimin për vite të tëra.Në programin “Dua të të bëj të lumtur” në sezonet e mëparshme kemi parë shumë histori ku vajza kërkon të ribashkohet me familjen e saj dhe programi ka shërbyer si një urë komunikimi për t’ia arritur këtij qëllimi ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply