E dhu nonte se nuk i bënte punët e fshatit, burri i kërkon një mundësi të dytë gruas në studio

Programi “Dua të të bëj të lumtur” solli në ekranet tona këtë javë historinë e Xhaferrit nga Vlora. Ai kishte zgjedhur programin si një mënyrë komunikimi me gruan e tij e cila ishte larguar nga shtëpia disa javë më parë.
Historia e Xhaferrit me Marselën kishte nisur para disa vitesh kur ishin njohur me mblesëri dhe kishin rënë në dashuri.
Familja e Xhaferrit jetonte në një nga fshatrat e Vlorës dhe për këtë arsye, ai dhe Marsela kishin vendosur që të jetonin pranë tyre.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply