E dhímshme: Pasi humbi djalin dhe vajzën, burri jep shpirt papritmas: E la gruan vetëm

Një baba 61 vjeçar ka hu mbur jetën nga një mp iksje gj aku pasi djali i tij, 12 vjeç dhe vajza 18 vjeçe kishin dhënë shpirt më herët si pasojë e ak si ndeteve.

Ndërtuesi Nick Breese dha shpirt papritur nga një mpik sje gja në mushkëritë e tij në tr agj edinë e tretë që i ndodhi familjes Uellsiane.

Ai do kujtohet si një burrë dhe një baba i dashur.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Leave a Reply