E Dhimbshme!!!Arian Agushit I V’des Njeriu Shumë I Dashur Në Familje “NANA”

Lajmin e ka konfirmuar vetë Ariani, përmes një postimi në Facebook, ku thotë se i ka vdekur “Nana”, apo gruaja e axhës të cilën e quante “Nana”.“Ma bëj’ hallall që nuk erdha me të vizitu e as në vorrim spo mundem të jem afër teje që spaku të shoh për herë të fundit, por prap e di që një ditë do të takohemi në Xhenet me lejen e Zotit”, shkruan Agushi në Facebook.Postimi i plotë:Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi.Sot në orët e para të mëngjesit ndërroi jetë gruaja e mixhës që të gjithë e quanim “NANA”.Zoti të mëshiroftë nanë e të shpërbleftë me të mirat e tij me Xhenet, që i kërkove gjatë gjithë jetës, me namaz dhe vepra të mira të shumta. Ma bëj’ hallall që nuk erdha me të vizitu e as në vorrim spo mundem të jem afër teje që spaku të shoh për herë të fundit, por prap e di që një ditë do të takohemi në Xhenet me lejen e Zotit.Nanë faleminderit që na deshe e na ruajte të gjithëve pa dallim, jo rastësisht edhe të gjithë të thërrisnim me një emër të madh NANA stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Ariani. Shtyp ne rke lamedhe lexo lajmi ne plote.

Leave a Reply