E Dhimbshme: I Del Para Demit, Për Të Shpëtuar Vëllain Por.. (Video)

Toreadori 21-vjeçar, Francisco Martinez ndodhej në tokë pa ndjenja teksa është god’itur nga një dem në arenën e Queretaro, në Meksikë kur i vëllai i tij më i madh Felipe ka ndërhyrë. Ai ka kapërcyer murin mbrojtës dhe është hedhur mbi të vëllain për ta mbrojtur duke u bërë një barrierë nga god’itjet e demit.…Per me shum ndiqeni videon Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply