E dhimbshme/I afërmi i familjes Bllaca duke qarë për humbjen e 5 anëtarëve të familjes së tij (FOTO)

Sot në Gjilan ka ndodhur një vr asje e pesëfishtë, ku dyshohet se një pjesëtare e Policisë së Kosovës ka vr arë prindërit e saj, dy vëllezërit dhe pastaj ka bërë vetëvr asje.

Mbesin të pasqaruara rrethanat që quan deri në kryerjen e këtij akti tra gjik, ku u shua një familje e tërë, shkruan Indeksonline Derisa tra gjedia ka prekur gjithë opinionin, ata që më së shumti e vuajnë dhe ndjejnë dhimbje të papërshkrueshme janë sigurisht familjarët Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply