E çoi në pyll dhe e dhu noi, burri del i kërkon falje gruas tek ‘Dua të të bëj të lumtur’

Vazhdimisht ndodh që midis një çifti të ketë konflikte dhe mosmarrëveshje, të cilat shpeshherë mund të çojnë drejt ndarjes.
E tillë ishte historia e Bledit me Majlindën, që çelën këtë të shtunë puntatën e programit “Dua të të bëj të lumtur”.
Bledi dhe Majlinda ishin njohur nëpërmjet një telefonate të rastësishme dhe menjëherë kishin rënë në dashuri. Kishte qenë Majlinda ajo që kishte telefonuar Bledin dhe nga biseda që kishin zhvilluar ishin pëlqyer shumë.
Por lidhja e çiftit të ri kishte kaluar shumë peripeci derisa ishin martuar dhe kishin sjellë në jetë dy fëmijë.Sipas Majlindës, Bledi kishte ndryshuar sjellje pas martese dhe kishte filluar të bëhej xheloz pa shkak. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply