Dyshiimet e reja në tragjjedinë e Gjilanit: Motra nuk i v”rau te gjithe, ja si ndodhi ngjjarja

Në ngjjarjen fatk’eqe që ndodhi sot në Gjilan pista e he’timit po dys’hohet se mund të ketë edhe skenar tjetër nga d’yshimet e konfirmuara të Prokurorisë se zyrtarja policore me inicialet V.B. vr”au të gjithë anëtarët e familjes së saj, nënën, babanë, dy vëllezërit e më pas i mori j’etën edhe vetes.Në rrugë jo zyrtare Klan Kosova merr vesh se një motiv i pakonfirmuar që çoi te kjo tragjjedi ishte një banesë.Dyshohet se vëllai i madh, i cili nuk u lejua ta shesë banesën, e kishte v ra fillimisht vëllanë e vogël, e më pas prindërit. E sho’kuar nga ngjjarja, dys’hohet se motra police kishte ndërhyrë duke e vr”arë këtë të fundit e më pas veten.

Po ashtu, jozyrtarisht mësohet se të tre fëmijët të cilët ishin mbi të tridhjetat, ishin në depresion dhe karakterizoheshin nga paqëndrueshmëria emocionale.Detajet i gjeni në videon e mëposhtme:

Leave a Reply